Постинг
25.12.2007 19:05 -
Днешният ми ден около обяд
Скъпи Приятели,
Към обяд баща ми, който сега се възстановява от операция на тазобедрената става във Военна болница, ми се обади и ме помоли да занеса кюфтета и пържоли за него и за другарите му по стая, защото коледното меню в болницата предвиждало някаква тор (май някаква форма на ориз без мръвки). И така, аз облякох пардесюто си (доста елегантно по думите на околните) и се отправих към пазар Иван Вазов, воден от спомена за множество димящи скари из сергиите. За моя изненада обаче всички те бяха затворени или просто ги нямаше. Тогава решително се отправих към бюфет "Бамбука", долно кръчме намиращо се в непосредствена близост до пазара, където заръчах известен брой кюфтета, кебапчета и пържоли. Тъй като, по думите на нелюбезния и мързелив съдържател, това щяло да отнеме известно време, аз се обадих на моя приятел - блогера Бале, с идеята, че той, живеейки наблизо, би могъл да дойде и да почакаме заедно приготовлението на печеното месо. Блогерът Бале какъвто си е добряк тутакси дойде и както си чакахме изпихме по едно (аз две) Пирински и се разбрахме на 30.12.2007 да се напием репетиционно преди 31.12.2007.
Пишете ми, какво мислите за това и защо.
Ваш Влаголюб
Към обяд баща ми, който сега се възстановява от операция на тазобедрената става във Военна болница, ми се обади и ме помоли да занеса кюфтета и пържоли за него и за другарите му по стая, защото коледното меню в болницата предвиждало някаква тор (май някаква форма на ориз без мръвки). И така, аз облякох пардесюто си (доста елегантно по думите на околните) и се отправих към пазар Иван Вазов, воден от спомена за множество димящи скари из сергиите. За моя изненада обаче всички те бяха затворени или просто ги нямаше. Тогава решително се отправих към бюфет "Бамбука", долно кръчме намиращо се в непосредствена близост до пазара, където заръчах известен брой кюфтета, кебапчета и пържоли. Тъй като, по думите на нелюбезния и мързелив съдържател, това щяло да отнеме известно време, аз се обадих на моя приятел - блогера Бале, с идеята, че той, живеейки наблизо, би могъл да дойде и да почакаме заедно приготовлението на печеното месо. Блогерът Бале какъвто си е добряк тутакси дойде и както си чакахме изпихме по едно (аз две) Пирински и се разбрахме на 30.12.2007 да се напием репетиционно преди 31.12.2007.
Пишете ми, какво мислите за това и защо.
Ваш Влаголюб
1.
анонимен -
Крайно любопитно!
26.12.2007 10:01
26.12.2007 10:01
Използвам случая да пусна едно линкче:
http://www.veselinmarinov.com/
цитирайhttp://www.veselinmarinov.com/
2.
анонимен -
Какво да мисля???
26.12.2007 12:16
26.12.2007 12:16
Та нали аз бях там и пих с тебе.
цитирай
3.
анонимен -
На bashiiankova...
26.12.2007 13:33
26.12.2007 13:33
На bashiiankova не й ли беше забранено да пише тук? Ама че нахалство!
Мисля, че май само аз от столичните потребители засега я търпя. Но за това си има причина, нещо, което знам, а провинциалистите - НЕ!!!
:)
цитирайМисля, че май само аз от столичните потребители засега я търпя. Но за това си има причина, нещо, което знам, а провинциалистите - НЕ!!!
:)
4.
анонимен -
Аз мисля, че блогерът
26.12.2007 13:56
26.12.2007 13:56
Бале, по-точно неговата добрина, му е заслужила една от заръчаните пържоли!
Поздрави
цитирайПоздрави